Spørsmål & Svar

Hvem som helst med en smarttelefon, som ønsker å støtte sin organisasjon og samtidig bli orientert om lokale/nasjonale tilbud på varer og tjenester fra våre annonsører. Tjenesten har til enhver tid kostnadsbesparende tilbud og eksklusive fordeler.Hvem som helst med en smarttelefon, som ønsker å støtte sin organisasjon og samtidig bli orientert om lokale/nasjonale tilbud på varer og tjenester fra våre annonsører. Tjenesten har til enhver tid kostnadsbesparende tilbud og eksklusive fordeler.

Nei – I share//50 skapes inntektene av våre annonsører.

Vi tilfører 50 % av våre annonseinntekter til organisasjoner som vårt publikum/ brukere av appen peker på. Faktisk er det en forutsetning for å benytte appen at man har valgt en organisasjon ved installering. Naturligvis ønsker vi at alle våre brukere skal finne den organisasjonen de ønsker å støtte opp om.

Nei- faktisk ikke. Det eneste organisasjonene trenger å gjøre er å registrere seg som mottaker av støtte slik at våre brukere kan velge dem fra appen.

Ja – vi er opptatt av at tjenesten er 100 % transparent. Brukers valgte organisasjon står derfor på forsiden av appen. Her står også hvor mange andre som har valgt samme organisasjon og hva disse til sammen til enhver tid har frembrakt av inntekter til sin valgte organisasjon. Etter lansering av appen, kan organisasjoner etter eget ønske utvide sin egen profil i appen via våre nettsider, dvs; med bilde, logo visjonstekst/motto. Se gjerne også generelle vilkår som til enhver tid er tilgjengelig på våre nettider.

Bli valgbar for dine supportere.
Registrer din organisasjon i dag.