share50 skaper sterkere kobling mellom merkevarer og målgrupper

Motiverte brukere

Hver gang en bruker mottar en notifikasjon med din annonse, går det 50 øre til en klubb eller forening brukeren har valgt. Du treffer et mer motivert publikum, samtidig som annonseringen bidrar til noe samfunnsnyttig.

Støtte til brukerens sak gir høy motivasjon

share50 er en ny og unik annonseplattform, hvor brukerne mottar dine annonser og samtidig bidrar med støtte til en organisasjon de selv har valgt. Hver gang en bruker mottar et budskap fra deg, gir vi rett og slett halvparten av annonsekostnaden til organisasjonen brukeren har valgt. For deg som annonsør betyr det at du møter et publikum med høyere motivasjon for å motta dine budskap, samtidig som du gir positiv støtte til noe de bryr seg om. Dine annonser blir med andre ord mer enn bare markedsføring – de blir positivt ladet.

 

«Helt hjem» til målgruppen

Annonsene i share50 leveres med Direkte Push-notifikasjon. Budskapet ditt dukker altså opp på brukerens hjemskjerm på mobilen, noe som øker oppmerksomheten og effekten. Løsningen har gode segmenteringsmuligheter, slik at du når de mest relevante brukerne. Vi analyserer løpende brukeradferden i appen, og benytter innsikten til å optimalisere tjenesten for annonsører og brukere gjennom kunstig intelligens/AI. I tillegg lever annonsen din videre i appen og kan hentes opp igjen av brukeren senere. Vi kan derfor love at annonsen får god synlighet, spesiell oppmerksomhet, lang levetid – og at den leverer effekt.

Målbart i sanntid

share50 tilbyr avanserte analyser og rapporter som viser hvordan dine annonser presterer i sanntid. Det gir deg mulighet til å justere underveis for maksimal effekt gjennom tilgang til vår markedsplattform.
Share50 Kart
Stor rekkevidde

Gjennom registrerte organisasjoner i share50, er det en potensiell rekkevidde på nesten en halv million mennesker. Og det er før vi egentlig har begynt. Etter hvert som rekrutteringen av organisasjoner øker, vil også antall brukere og rekkevidde øke betydelig.

Fordelene oppsummert

  • Du treffer et stort antall mennesker som er motivert for dine budskap.
  • Det økonomiske bidraget til noe brukeren er opptatt av skaper emosjonelle koblinger til merkevaren din.
  • Du støtter frivilligheten og viser samfunnsansvar – og styrker selskapets omdømme.
  • Du får høy synlighet og oppmerksomhet gjennom direkte pushmeldinger.
  • Du får gode segmenteringsmuligheter og treffer de mest relevante brukerne.
  • Sanntidsmåling og rapportering gjør det mulig å optimalisere for maksimal effekt.

 

Ta kontakt for mer informasjon om mulighetene!

Annonsører

Peppes

Vy

Thights

Synsenteret

Floriss

For markedsføring i share50 - Kontakt oss eller en av våre annonseleverandører - de hjelper deg til å lage engasjerende markedsbudskap

Annonseleverandører

Ta gjerne kontakt

Vi er mer enn glade for å snakke med deg direkte!Enten du ønsker å utforske hvordan Share50 kan passe inn i din eksisterende markedsføringsstrategi, eller du trenger veiledning om å komme i gang, er vårt team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss for en personlig samtale om deres annonsering og hvordan vi kan oppnå deres mål sammen.

Helge Skarveland

Sven Bjørnevik

Ph.D. Jan Erik Meidell

Knut Erevik